Kryds fingre for Kompedal

Af: Kristina Christensen

Foto: Henrik Bjerregrav

Kompedal eller Corona?

Invitationen til Dansk Islandshesteforenings aktivitetsuge er ude. Verdens bedste heste- og familieferie venter, hvis Corona giver os lov. TÖLT deler skønne minder fra 2019 – før verden gik af lave, og krydser fingre for at familier igen kan samles om den islandske hest i Kompedal Plantage i dagene d. 17. 24. juli!

Dansk Islandshesteforenings Aktivitetsuge står i hyggens, fællesskabets og de gode oplevelsers tegn. En uge, hvor der er oplevelser og udfordringer for både skovtursrytteren og den mere ambitiøse rytter. Man kan tage familien med, der er også masser af spændende aktiviteter for dem, der ikke er ryttere. Den skønne natur i og omkring Kompedal Plantage indbyder til fantastiske ture både med guide og på egen hånd. Find invitationen på islandshest.dk.

 

Mød andre islandshestefamilier fra hele landet

 

 

 

Kom med på Teenagetur, Singletur, Herretur, Tøsetur, Turbotur, Hedetur, Fisketur, Bøllingsø tur og mange andre ture.

Der vil være mulighed for at tilmelde sig forskellige aktiviteter i løbet aktivitetsugen. Man kan bl.a. få undervisning og deltage i kreative værksteder.

 

 

Din hest opstaldes på seperatfolde.  Det er tilladt at slå flere seperatfolde sammen hvis man har flere heste med, som er vant til at gå sammen. Medbring selv hegnsmaterialer, spande og lignende.

Se hele invitationen til årets Aktivitetsuge på islandshest.dk