Her kan du kombinere hesteliv med en studentereksamen

Af: Pernille Engsig Eskildsen

Members only
10 november 2021

En ny mulighed for gymnasieelever har set dagens lys i et samarbejde mellem Stald Birkegaarden og Syddjurs Gymnasium:

Tag din hest med, når du skal på Syddjurs Gymnasium!
Mens du går på Syddjurs Gymnasium kan din islandske hest stå opstaldet på Stald Birkegaarden ved Rønde. Her får du endda undervisning og mulighed for at uddanne dig til FEIF Level 1-instruktør.
Tiltaget er blevet til gennem et samarbejde mellem gymnasiet og Stald Birkegaarden og er målrettet de unge, der drømmer om at kunne tage egen hest med, når man skal gå på gymnasiet. På den måde får gynmasieeleverne mulighed for at dele hesteinteressen med andre, blive klogere og udvikle sig personligt og ridemæssigt.

For alle

Muligheden er for alle unge, der ønsker at kombinere en studentereksamen med ridning på islandske heste – uanset ambitioner og niveau. Skovtursryttere, stævneryttere eller elever, der dyrker begge dele, er mere end velkommen.
Eleverne får bl.a. undervisning af FEIF Level 1-instruktør, Diana Øster Pedersen.

Rid og lær

Man lærer at tage ansvar for hesten og sig selv og være en del af et fællesskab med andre, som deler interessen for islandske heste og ridning. Samtidig er der tid og mulighed for at nyde livet på Syddjurs Gymnasium sammen med de øvrige klassekammerater, skriver Stald Birkegården.

Log ind eller bliv medlem af Dansk Islandshesteforening for at få adgang til TÖLT

Er du medlem af Dansk Islandshesteforening men mangler dit brugernavn og adgangskode?
Gå til sporti og log in for at finde dit medlemsnummer