Debelmose WRL: Endnu et stævne-initiativ får strålende debut

Af: Pernille Engsig Eskildsen

Foto: Pernille Engsig Eskildsen

23 august 2021

Normalt er Debelmose Isheste ved Skjern kendt som træningsstald og stutteri. Stedet drives af professionel rytter Søren Madsen og hans familie, der blandt andet har udnyttet corona-tiden til at udbygge og renovere landbrugsejendommen med stalde, overnatningsmuligheder og en ovalbane med internationale mål. Det kom der et velafviklet stævne ud af.

Flere nye tiltag

De nye faciliteter blev for alvor taget i brug i weekenden, hvor Debelmose for første gang i stedets historie var vært for et større sportsstævne med deltagere af international kaliber. Debelmose WRL er bare ét af flere seriøse sportssstævner, der har set dagens lys i 2021. I juni fandt det store – ligeledes nye – WRL-stævne Atos Gait Event sted med stor opbakning og ros fra deltagerne.

– Alle hjælperne og jeg har enormt travlt, men det går virkelig godt, sagde Søren Madsen, inden han indtog banen i Futurity Firgang på hingsten Lúðvík fra Lian.

God stemning

Publikum og deltagere var svært begejstrede for den gennemførte planlægning, vejret (strålende august-sol) og kvaliteten af præstationerne, som var i verdensklasse.

Særligt de fysiske rammer fik de glade smil frem. En hyggelig udendørs bar, madtelt, madvogn, salg af udstyr, fællesspisning og pladsens indretning med gården som centrum og alle faciliteter indenfor en særdeles overskuelig gåafstand gav en intim og hyggelig stemning.

Flotte, flotte heste

De tre, tætpakkede dage indeholdt både begynderklasser og worldranking med ekvipager fra den absolutte top.

Du kan se resultater fra stævnet her:

Og du kan finde og købe flotte ridebilleder fra stævnet her. Fotograf er Andreas Hejndorf, som var på pladsen hele weekenden.

Relaterede artikler