I Landi-Askja drømmer de om fællestur til Kompedal Aktivitetsuge

Af: Kristina Christensen

Foto: Landi-Askja

27 januar 2023

Udover at være et kendt familetilbud i Dansk Islandshesteforening er Aktivitetsugen i Kompedal også et fedt tilbud til lokalklubberne. Det mener formanden i Landi-Askja. Han plejer at deltage med sin famile. Han vil også elske at få flere fra klubben med.

Vi tager på fællestur til Kompedal og laver en slags lejr i lejren. Det er tanken bag Landi-Askjas opfordring til medlemmerne i uge 29.

Det er en idé, bestyrelsen kommer til at slå et slag for på den kommende generalforsamling, forklarer formand Rasmus Braun.

– Vi kunne godt tænke os at lave et Landi-Askja fællesskab under Aktivitetsugen, hvor vi kan samles og hygge os, når vi ikke er til hest, til drinkssmagning eller har køkkentjans.

– Kompedal er jo en fantastisk uge, hvor der kan nørdes i alting, der har med islandsk hest at gøre – fra undervisning til clinics og masser af ture for alle uanset ønske om fart og længde. Det er alletiders ramme,  man kan dyrke et klubfællesskab i.

Sammen hver for sig

Rasmus Braun har selv haft Aktivitetsugen på sommerferieprogrammet fast hvert andet år. Han har været afsted med sine døtre. Sommetider har der været andre fra klubben med, men som han siger, så sad de allesammen sådan lidt hver for sig:

– Spredt i hver vores ende og med hver vores netværk. Jeg forestiller mig, det kunne være fedt, hvis Aktivitetsugen også er et lokalklubarrangement. Hvis vi kan blive 10-15 ryttere fra klubben, der mødes på Kompedal i år, ville det være fuldstændig mageløst.  Der behøver selvfølgelig ikke kun være Landi-Askja medlemmer i “lejren”, siger han.

– Hver især kan jo bringe sit netværk med. Så kan nye og måske kommende medlemmer lære os at kende. Man kan jo altid invitere andre med på Kompedal, og så kan de jo se, om det er noget for dem at være medlem af Landi-Askja.

Landi-Askja medlemmer på smørrebrødstur til Bindeballe Købmandsgård i oktober 2022. Rasmus Braun yderst til venstre.

Kompedal Aktivitetsuge 2023 afvikles fra d. 15.-22. juli 2023.

Bag arrangementet står Dansk Islandshesteforenings Klub- og breddekomité.

Invitationen er netop ude – du finder den lige HER.

Landi-Askja er en lokalklub under Dansk Islandshesteforening.

Klubben er hjemmehørende i trekantsområdet omkring Vejle, og har ca. 100 medlemmer.

Mange kender klubben på sit stærke fællesskab om ture ud i naturen. Her er plads både til de, der vil ride stærkt og langsomt.

Relaterede artikler